IMG 20220428 182951

Invitation til fisketure juni - august 2022

Fisketure i juni/august 2022

Jørgen Tingkær og John Allan Øllgaard har arrangeret to spændende ture, som alle foreningens medlemmer er inviteret til. Vi starter begge ture ved klubhuset på Mejerivej, og kører mod destinationen i samlet flok. Der trakteres desuden med en øl/vand på turen.

Kysttur til Sønderby Klint - onsdag d. 15/6 kl. 17:00

Vi slår kursen mod endnu et kystspot! Stedet er kendt for dets spændende bund, med store sten strøet ud over området, hvilket sammen med leopardbunden giver ideelle udsigter til at møde havørreden samt hornfiskene.

En tur i Odense Å v. Aasum - torsdag d. 11/8 kl. 17:00

Turen går til den nederste del af Odense å, og med havørreden i tankerne! Vi sørger for at få startet efteråret godt ud, med en fisketur tæt ved åens udløb. Der har i løbet af de seneste år været beretninger om fine havørreder, der trækker op for at gyde, hvilket jo er et af åens magiske øjeblikke. Flere af de kendte steder skal afsøges, og mulighederne er mange på strækket. Turen her er også en god mulighed for at blive bekendt med eller lære mere om endnu et spændende stræk af Odense Å, der hvert år kaster fine havørreder af sig.

OBS: Skulle vind og vejr være imod os, vælger vi en anden destination, når vi mødes ved klubhuset inden turens start.

Ved evt. spørgsmål, kontakt da venligst John Allan Øllgaard